Hva er digitalisering og hvilke muligheter gir det?

Johan Stensholt, seniorkonsulent i Deloitte, arbeider i grensesnittet mellom teknologi og forretningsutvikling. 9. november skal han holde innlegg om digitalisering i Agderings og Handelshøyskolen Executives nye møteplass, Påfyll & Nettverk.

– Digitalisering kommer ikke om fem år, det er noe vi lever med her og nå. Jeg har god tro på at alle bedrifter har en eller annen prosess som kan fornyes, forenkles eller forbedres ved hjelp av teknologi. Innlegget jeg skal holde skal gi en grunnleggende forståelse for hva digitalisering er og hvilke muligheter det gir.

Bygger opp nytt tilbud
Stensholt har bachelorgrad i Økonomi og IT-ledelse fra Handelshøyskolen BI, og mastergrad i Informasjonssystemer fra Universitetet i Agder.
– I min jobb som seniorkonsulent i Deloitte har jeg hovedsakelig jobbet med ERP-implementering. Jeg har sett hvordan vi kan nyttiggjøre oss av teknologi for å bli mer effektive, forklarer Stensholt.
I sommer skiftet Stensholt beite, fra hovedkontoret til Deloitte i Oslo, til Agder.
– Deloitte har ikke egen konsulentavdeling på Sørlandet. Vi er to Deloitte som skal bygge opp et tilbud innenfor prosesseffektivisering og teknologirådgivning.

– Det handler om å utnytte teknologien
– Jeg liker å arbeide i grensesnittet mellom teknologi og forretning. Min styrke er å forstå et forretningsbehov og se hvilke muligheter som finnes i teknologimarkedet.
Stensholt bistår bedrifter og organisasjoner med alt fra å skape forståelse for digitalisering til å hjelpe med implementering av avansert teknologi for å automatisere arbeidsoppgaver.
– Det handler om å utnytte teknologien for å bli mer effektive og forenkle arbeidsoppgaver.

Les mer om det kommende arrangementet, og meld deg på, her.