Dette er finalistene til kompetanseprisen 2018

For niende gang skal en Agder-bedrift hedres for sitt arbeid med kompetanseutvikling. Prisen, som deles ut av Agdering, fikk inn 18 nominasjoner, med god faglig og geografisk spredning.

– Det var et godt utgangspunkt med så mange gode kandidater fra mange ulike bransjer. Det er imponerende å se hvor mye godt kompetansearbeid som gjennomføres i regionen, sier Sidsel Pettersen, daglig leder i Innoventi.

Hun ledet juryen, som også har bestått av Sissel Strickert, strategisk rådgiver i NORCE, Øivind Stenstad, administrerende direktør i Glencore Nikkelverk og Geir Hammersmark, næringsrådgiver i Arendal kommune.

Tre finalister
Etter en grundig evaluering av de 18 nominerte kandidatene, ble sju valgt ut for en grundigere gjennomgang av juryen. Nå er det tre kandidater igjen: Egde Consulting, Hennig-Olsen Is og GE Healthcare.

Produksjonen på Hennig-Olsen Is i Hannevika. Selve Is-frabrikken der de lager isen. Her er det bilder fra kveldsskiftet.
Foto: Kjell Inge Søreide

Vinneren offentliggjøres under Agderkonferansen 22. januar.

Mangfoldig kompetansearbeid
– Dette er bedrifter med strategiske tilnærminger til mangfold, samfunnsansvar, kompetanseutvikling og likestilling. Det er offensive og tilstedeværende bedrifter med stort engasjement i regionen, sier styreleder i Agdering og Chief External Affairs Officer i Gard, Svein Buvik.