Vinner av kompetanseprisen 2018 er Hennig-Olsen Is

Den stolte og tradisjonsrike iskremfabrikken utpreger seg særlig med bevisst kultur på integreringsarbeid til beste for bedriften, alle ansatte og deres familier.

For niende gang ble Agderings kompetansepris utdelt under Agderkonferansen. Det stor mellom tre verdige finalister: Egde Consulting, Hennig-Olsen Is og GE Healthcare.

– Alle tre er bedrifter med strategisk tilnærming til kompetanseutvikling, mangfold, likestilling og samfunnsansvar. De er offensive og tilstedeværende, med et stort og ekte engasjement for vår region, sa juryleder, Sidsel Pettersen, daglig leder i Innoventi, fra scenen.

Årets vinner har en tydelig strategi på miljøledelse, kunnskapsdeling og fagopplæringen i regionen, og jobber ekte og forbilledlig innenfor etisk handel og samfunnsansvar.

– De påvirker alle sine leverandører til å kombinere sunn forretningsdrift med et tydelig ansvar for samfunn og miljø, og målet er å gjøre bærekraft til en driver for konkurransekraft. Sist, men ikke minst: 50% av ledelsen består av kvinner!

Agdering fikk inn 18 sterke nominasjoner til kompetanseprisen, alle med god faglig og geografisk spredning fra hele Agder. Etter en grundig evaluering av de 18 kandidatene, ble sju valgt ut for en ytterligere gjennomgang.

Juryen for årets Kompetansepris har bestått av:

  • Sissel Strickert, strategisk rådgiver i NORCE
  • Øivind Stenstad, administrerende direktør i Glencore Nikkelverk
  • Geir Hammersmark, næringsrådgiver i Arendal kommune
  • Sidsel Pettersen, daglig leder i Innoventi

Agdering ønsker å takke alle de nominerte, samt juryen, for arbeidet med kompetanseprisen.