Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hvordan utvikle en innovativ bedriftskultur som involverer mangfold og kompetanse?

mai 23 @ 08:00 - 09:30

23. mai inviterer Agdering, NHO Agder og Hennig-Olsen Is til HR-forum hos Hennig-Olsen Is i Hannevika.

Hvor: Hennig-Olsen Is, Vesterveien 51, 4613 Kristiansand

Når: 23. mai, 08.00-09.30

Program:
07.45: Oppmøte utenfor porten (v/gjesteparkeringen)
08.00: Frokost fra Morgenfugl og mingling
08.20: Siste nytt innen arbeidsrett v/Arnfinn Jensen, advokat i NHO Agder
08.30: HR-direktør i Hennig-Olsen Is, Jan-Erik Narvesen, forteller om hvordan bedriften arbeider for å utvikle de ansattes kompetanse
09.15: Spørsmål og diskusjon
09.30: Slutt

Obs! Vi har kun plass til 30 påmeldte. Påmeldingen er bindende.

Hennig-Olsen Is vant Agderings kompetansepris for 2018 på grunn av sin tydelige strategi for miljøledelse, kunnskapsdeling, kompetanseheving og fagopplæring. Bedriften er også nominert til HR-Norges kompetansepris for 2018.

Mangfold, innovasjon og autentiske råvarer, det er stikkord som beskriver Hennig-Olsen Is.
Bedriften er tydelig på at alle medarbeidere uavhengig av nasjonalitet, religiøse tilknytning, kulturell bakgrunn, politisk ståsted, seksuell legning og lignende, blir verdsatt og respektert.
– Vi skaper en felles identitet og en unik HOI-kultur som alle våre medarbeidere kan identifisere seg med.

Hennig-Olsen Is har i flere tiår vært et fargerikt arbeidsfellesskap med ansatte fra de fleste verdenshjørner. Dette arbeidet har bedriften fått nasjonal oppmerksomhet for, og Hennig-Olsen Is ble i 2007 tildelt Mangfoldsprisen for deres arbeid med integrering og opplæring.

Hennig-Olsen Is har også mottatt Matbransjens kompetansepris for deres arbeid med mangfold, integrering og kompetanseutvikling.

Bedriften har et bevisst fokus på inkludering, rekruttering, tilrettelegging, heltidsarbeid, livsfase og likelønn. De ønsker et arbeidsmiljø fritt for fordommer og rasisme, og bruker mye ressurser på velferd og trivsel. Ønsket er å oppnå større mangfold i innovasjonsprosessene. Bedriften har også en policy for å få flere kvinner i ledende stillinger. Hennig-Olsen Is er derfor stolt over at 40% av deres ledere er kvinner. I tillegg har bedriften et stort innslag av kvinner i ledergruppa (50%). I juni 2018 ble Hennig-Olsen Is sertifisert som «Likestilt arbeidsplass»som en av de første bedriftene i Norge.

Om Jan-Erik Narvesen
Jan-Erik Narvesen er utdannet pedagog og har en master innen markedsføring. Han er HR-direktør hos Hennig-Olsen Is hvor han er engasjert med leder- og organisasjonsutvikling. Tidligere har han jobbet som selvstendig konsulent og har holdt en rekke kurs og foredrag innen kommunikasjon, ledelse og prestasjonsutvikling.

Om Hennig-Olsen Is
Hennig-Olsen Is er Nordens eldste og største iskremprodusent. Siden 1924 har bedriften laget «Kremen av iskrem». Årlig produserer Hennig-Olsen Is ca. 30 millioner liter iskrem og frosne desserter på fabrikken i Hannevika utenfor Kristiansand. I tillegg lager Hennig-Olsen Is sin egen sjokolade, karamell, krokan og syltetøy.

I dag utgjør bedriften omtrent 250 årsverk fra nesten 30 forskjellige nasjonaliteter. I tillegg til hovedkontoret i Kristiansand, har Hennig-Olsen Is regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Bedriften omsatte for ca. 1 milliard NOK i 2018, og har i dag en markedsandel på over 50% i Norge. Det er tidenes beste resultat for den lokale bedriften.

Påmelding
Påmelding innen 21. mai. På grunn av sikkerhet må alle påmeldte møtes utenfor porten (v/gjesteparkeringen) senest 07.50. Påmelding er bindende.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med Stine Bremnes, 932 53 930, stbr@norceresearch.no.

Påmelding til HR-forum hos Hennig-Olsen Is

Detaljer

Dato:
mai 23
Tid
08:00 - 09:30

Sted

Hennig-Olsen Is
Vesterveien 51
Kristiansand, 4613

Arrangører

Agdering
Hennig-Olsen Is

Detaljer

Dato:
mai 23
Tid
08:00 - 09:30

Sted

Hennig-Olsen Is
Vesterveien 51
Kristiansand, 4613

Arrangører

Agdering
Hennig-Olsen Is