Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Internasjonalisering og bærekraftig virksomhetsstrategi

februar 8 @ 12:00 - 13:30

I samarbeid med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen arrangerer Agdering seminar om internasjonalisering og bærekraftig virksomhetsstrategi. 

Mette Høgbråt Pedersen, selvstendig næringsdrivende og rådgiver ved Internasjonalt kontor, UiA, har utstrakt internasjonal erfaring og mange års erfaring som kursholder i kultur for næringslivet. På dette seminaret skal hun snakke om Det internasjonale Agder: Hva må vi kunne om kultur?

Mange bedrifter på Agder er internasjonalt orientert – internasjonale eiere, utenlandske operasjoner, kollegaer fra andre land, eksport og import. Kulturforskjeller må håndteres profesjonelt for å unngå unødig risiko, forsinkelser og feiltrinn. Mette Høgbråt Pedersen gir deg sine perspektiv på kultur og hvordan du kan lykkes i møte med andre lands kulturer.

Sidsel Pettersen er mangeårig daglig leder og eier i Innoventi, og har jobbet med en stor transformasjon av selskapet hvor en stadig større del av oppdragene handler om det grønne skiftet i praksis. På dette seminaret vil Pettersen diskutere virksomhetsstrategi og bærekraft.

Innoventi arbeider for å gjøre kundene sine attraktive og relevante. Det mest relevante enhver virksomhet kan gjøre i dag er å få bærekraft til å skje. Innoventi bidrar med strategi, design og kommunikasjon. Innoventi bygger nettverk, tilegner seg ny kunnskap – og deler kompetanse. Hvordan kan strategi, design og kommunikasjon bidra til å lykkes med og skape lavutslippssamfunnet?

Vi serverer lett og god lunsj. Velkommen!

Tid: Fredag 8. februar, kl 12.00-13.30

Sted: Næringsforeningen, Dronningensgate 2A, Kristiansand

Pris:
Medlemmer av Agdering: 250,- + Mva
Medlemmer av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen: 250,- + Mva
Ikke medlemmer: 500,- + Mva

Påmelding finner du her.

Arrangører

Agdering
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Arrangører

Agdering
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen