Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Slik får vi bærekraft til å skje

februar 5 @ 12:00 - 16:00

Agdering og Klimapartnere inviterer til felles samling for ledere og andre som arbeider strategisk med bærekraft

Fremtidens vinnere er bærekraftige, fordi kundene etterspør engasjement for miljø og sosiale forhold, investorene vet det gir avkastning – og myndighetene belønner bærekraftige tiltak. De som ikke leverer på bærekraft vil bli valgt bort til fordel for de som tar dette på alvor. På  samlingen vil du både få høre foredrag ved Ed Gillespie, og lokale selskap fortelle hvordan de jobber med bærekraft.

Ed Gillespie vil snakke om bærekraft som strategi for framtidens virksomheter. Gillespie er en av grunnleggerne av Futerra, et endringsbyrå som samler de skarpeste hjernene for å skape en bærekraftig verden, med store internasjonale selskap som kunder. I løpet av femten år har de blitt over femti personer, med kontorer i London, Stockholm, New York, Los Angeles og Mexico City, og de jobber blant andre for H&M, Lego og Nike.

Svein Buvik, direktør i Gard og styreleder i Agdering, har latt seg inspirere:

Gillespie var en inspirasjonskilde i Gards arbeid med å integrere bærekraft sentralt i strategien mot 2025. For oss handler bærekraft både om nye forretningsmuligheter og om ansvaret som premissleverandør for den maritime næringen. Forringelse av havet kan redusere den maritime næringens mulighet til å tjene penger på lang sikt og det er derfor viktig for oss å håndtere både utfordringer og muligheter knyttet til bærekraftig bruk av havet.

Program

12.00 Velkommen
12.10 Bærekraft som strategi v/Ed Gillespie
14.10 Kaffe og kake
14.40 Erfaringer med arbeid med bærekraft lokalt fra Innoventi, Arendal kommune, Klimapartnere, Hennig-Olsen Is, Gard og Eyde-klyngen.

Målgruppe for arrangementet er ledere og andre som arbeider strategisk med bærekraft.

Påmelding finner du her.

Sted

Eureka kompetanse
Kystveien 2B
Arendal, 4841

Sted

Eureka kompetanse
Kystveien 2B
Arendal, 4841