Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Slik sikrer du suksess med nyansatte

januar 25 @ 08:00 - 09:30

Den nyansattes talent  er med på å skape og lage bedriftens resultater. Onboardingsprosessen av nyansatte er en sjanse til å starte på riktig spor – bygge kultur, holdning, kunnskap og ferdigheter helt fra begynnelsen av og som kan hjelpe bedriften din å vokse.

Bli med på Påfyll og Nettverk og få økt kunnskap om hvordan et strategisk onboardingprogram kan hjelpe deg som leder til å få glade og produktive nyansatte.

25. januar kommer Trine Landøy, onboarding-ansvarlig for 4human HRM, for å fortelle om strukturert onboarding. Tidligere har hun blant annet jobbet som daglig leder for Silicia, Vestfolds teknologi-inkubator, oljebransjen og GCE Node i Kristiansand, utviklet Software (crossboarding), og gjennomført IFU-prosjekt. Det er Trine Landøy som står bak nettsiden www.onboardingtips.no.

Landøy liker å kalle seg entusiastisk entreprenør og liker å jobbe i feltet hvor teknologi møter mennesket. Hun er opptatt av at HR skal bli en viktig del av den av bedriftens strategi og ledergruppe, og jobber for å forenkle og forbedre onboarding-programmer, onboarding-onlinekurs, onboarding-software og onboarding-apper.

Tid: Fredag 25. januar kl 08.00 – 09.30.

Sted: Handelshøyskolen, Universitetet i Agder, Universitetsveien 19, Kristiansand. Møterom Plaza.

Program:

Kl 08.00-08.45: Innledning.

Kl 08.45-09.30: Samtale. Enkel servering og kaffe/te.

Frist for påmelding: 22. januar kl. 12.00.

Detaljer

Dato:
januar 25
Tid
08:00 - 09:30

Sted

Universitetsveien 19

Arrangører

Handelshøyskolen Executive, UiA
Agdering

Detaljer

Dato:
januar 25
Tid
08:00 - 09:30

Sted

Universitetsveien 19

Arrangører

Handelshøyskolen Executive, UiA
Agdering