Laster Hendelser

« All Events

Strukturert onboarding – for å sikre suksess med nyansatte

januar 25, 2019 @ 08:00 - 09:30

Den nyansattes talent som du har ansatt i din bedrift, er den som er med på å skape og lage bedriftens resultater. Onboardingsprosessen av nyansatte er en sjanse til å starte på riktig spor – bygge kultur, holdning, kunnskap og ferdigheter helt fra begynnelsen av og som kan hjelpe bedriften din å vokse.

Bli med på «Påfyll og Nettverk» og få økt kunnskap om hvordan et strategisk onboardingprogram  kan hjelpe deg som leder til å få glade og produktive nyansatte.

25. januar kommer Trine Landøy, onboarding-ansvarlig for 4human HRM, til Agdering og Handelshøyskolen Executive, UiA, for å fortelle om strukturert onboarding. Tidligere har hun blant annet jobbet som daglig Leder for Silicia- Vestfolds Teknologi-inkubator,  oljebransjen og GCE Node i Kristiansand, utviklet Software (crossboarding), og gjennomført IFU-prosjekt. Det er Trine Landøy som står bak www.onboardingtips.no.

Landøy liker å kalle seg entusiastisk entreprenør og liker å jobbe i feltet hvor teknologi møter mennesket. Hun er opptatt av at HR skal bli en viktig del av den av bedriftens strategi og  ledergruppe og jobber for å forenkle og forbedre onboarding programmer, onboarding onlinekurs, onboarding software og onboarding apper.

Tid: Fredag 25. januar kl 08.00 – 09.30.

Sted: Handelshøyskolen, Universitetet i Agder, Universitetsveien 19, Kristiansand. Møterom Plaza.

Program:

Kl 08.00-08.45: Innledning.

Kl 08.45-09.30: Samtale. Enkel servering og kaffe/te.

Arrangementet er et samarbeid mellom Agdering og Handelshøyskolen Executive.

Frist for påmelding: 22. januar kl. 12.00.

Påmelding til Strukturert onboarding

Detaljer

Dato:
januar 25, 2019
Tid
08:00 - 09:30

Sted

Universitetsveien 19

Arrangører

Handelshøyskolen Executive, UiA
Agdering